Vážení zákazníci, vzhledem k aktuální složité povodňové situaci může dojít k prodloužení termínu dodání. Děkujeme za pochopení!

Magazín - Články

Články

Horniny a minerály ve vašich zahradách

Okrasné kameny pečlivě vybírejte. Všechny je tvoří horniny a minerály se svými specifickými vlastnostmi a musí vyhovovat rostlinám. Poradíme v článku!

Články

Mramorové oblázky na zahradu jménem Bianco Carrara

Váš pozemek můžete zkrášlit bílými oblázky na zahradu, které jsou úžasně dekorativní, a zároveň mají slavnou minulost. Vyzkoušejte italskou eleganci.

Články

Jaké použít kameny do skalky k rostlinám...

Pečlivý výběr kamenů na skalku vám zajistí ty nejkrásnější koniklece a orchideje. Přečtěte si návod, jak zařídit tu nejúžasnější skalku z kamenů.

Články

Praný kačírek do okapového chodníčku

Praný kačírek je nejlepší materiál do výplně okapového chodníčku. Tipy, jak odvést srážkovou vodu od vašeho domu, naleznete v článku.

Články

Stručný návod jak položit kačírek na vašem pozemku

Kačírek je tradiční materiál používaný v Česku. Základem je správný postup položení kačírku, pak vám bude dlouhou dobu dělat radost. Jak na to?

Články

Jak využít kačírek na střechu

Plochá střecha s kačírkem je estetická i ekologická. Může vám poskytnout nové místo k relaxaci. Stručný návod vám ukáže, jak na to.

Články

Jak využít dekorační valouny do zahrady?

Začněte s tvůrčí prací s valouny do zahrady a pak se kochejte pohledem na výsledek. Projděte se po vámi realizovaných oblázkových cestičkách, užijete si to.

Články

Neobyčejný okrasný štěrk do vaší zahrady

I tak obyčejná věc jako je okrasný štěrk, dokáže stvořit úsměv na rtech. Tvorba nových projektů vám přinese dobrý pocit, že jste to dokázali sami. Fantazírujte s námi.

Články

5 tipů, jak využít kameny na zahradě

Máte mnoho možností, jak stvořit nádhernou kamennou oázu plnou klidu - ideální místo pro vaši relaxaci. Inspirující jsou skalky i zenové zahrady.

Články

Jak na kačírek kolem domu?

V obyčejném kačírku naleznete všestranného pomocníka v okolí domu a v zahradě. Barevné kamínky udělají parádu, ale vyřeší i okapové chodníčky u budov.